Keller László Tartalom Elõzõ Következõ

KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Az elõbb már szerettem volna, ha lezárul ez a valóban nem szakmai vita, hiszen a szakmai érveket az ellenzéki oldalon nem nagyon akarják megérteni... (Felzúdulás a jobb oldalon.)..., hiába olvassa fel az ember számukra, egyszerûen nem képesek arra, hogy a szakmai érvek alapján folyjon a Házban a vita.

Kósa képviselõtársam felszólalására szerettem volna reagálni, és Sepsey képviselõtársam most ismételten elõhozta a szakértõi véleményt. Én azt hiszem, hogy ez a bizottság hamar befejezte a munkáját. Azért hamar, mert nem vizsgálta meg azokat az eltérõ szakértõi véleményeket, és nem próbálta analizálni, hogy vajon miért is mond egyik szakértõ ilyen véleményt a számviteli törvény alkalmazásáról, miért mond a másik szakértõ más véleményt.

Azt hiszem, hogy Kósa képviselõtársam éppen a legtöbbet tehette volna azért, hogy egy ilyen szakértõi vélemény elkészüljön. Talán akkor egy néhány hónapos csúszással került volna a Ház elé az országgyûlési határozati javaslat, de kisebb viharokat kavart volna. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage