Zsigmond Attila Tartalom Elõzõ Következõ

ZSIGMOND ATTILA (MDNP): Tulajdonképpen furcsa a helyzetem, mert a pénzügyminiszter úrnak, aki nem régen tölti be ezt a funkciót, kell válaszolnom erre, és õt tulajdonképpen nem illetik meg a válaszban foglaltak. Mégpedig arról van szó, hogy miért tartott körülbelül öt hónapig az elõzetes tárgyalások sora, amelyik eddig igazán nem vezetett eredményre.

Miért történt az, hogy a Pénzügyminisztérium készíttetett egy ajánlatot a Pénzügykutató Rt.-vel, és abban tíz cég szerepelt ajánlatként a kormány számára a Magyar Televízió auditált vagyonmérlegének az elkészítésére? Az, amelyiket kiválasztották, természetesen nem szerepelt ebben.

Miért nem tûnt fel eddig senkinek, hogy egy 30 millióért elvállalt vagyonmérleg-készítés köszönõviszonyban sincs egy, a Pénzügykutató által 300 millióra taksált vagyonmérleg-készítési árhoz képest? Egész egyszerûen nem értem! És azt sem értem, hogy miért kellett elkerülni még ebben az esetben is a pályázatot akkor, amikor természetesen meg kellett volna jelennie a Közbeszerzési Értesítõben és a Privinfóban is, hogy ilyen pályázat zajlott ebben az ügyben.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage