Selmeczi Gabriella Tartalom Elõzõ Következõ

SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök asszony, a szót. Államtitkár úr, valóban igaz, hogy itt egy folytatásos krimisorozatról van szó. Én értem az iróniát, de nem tartom helyénvalónak, hiszen ezt a krimisorozatot nen én írom, hanem mások írják. Én csak a figyelmet szeretném felhívni arra, hogy folyamatosan, sorozatosan valami nem igazán jó, valami nem stimmel az Országos Egészségbiztosító Pénztár pénzügyeivel kapcsolatban.

Én tisztában vagyok azzal, hogy a parlamenti vizsgálóbizottságban mi folyik és milyen felelõsségteljes munkát végeznek ott a tagok. Én tulajdonképpen arra lettem volna kiváncsi, hogy a kormány, illetve a minisztérium mit kíván tenni ebben az ügyben, hiszen önöknek is felelõsségük van, méghozzá törvény által leírt meghatározott felelõsségük az Országos Egészségbiztosító Pénztár és Önkormányzat gazdálkodásával kapcsolatban.

Való igaz, hogy erõsítettük valamilyen formában azokat a jogokat és kompetenciákat, amelyek önöket, illetve a kormányt érintik, de valójában én nem tartom ezeket elégségesnek, és esetleg egy utólagos kérdésem az lenne, hogy ön elégségesnek tartja-e ezt a bizonyos törvénymódosítást, ami állítólag erõsíti az önök jogait. Köszönöm szépen.

(14.30)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage