Farkas Gabriella Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FARKAS GABRIELLA (MDNP): Tisztelt Államtitkár Úr! Nem az adófizetõk moráljáról folyt most itt a disputa... (Dr. Szabó Zoltán: Ez a baj!).., úgyhogy hibás volt válasz helyett ezt mondani nekem.

Azt pedig, amit mondott, hogy nem a pénz fogyott el, hanem sok volt az igénylõ, én is tudtam. Én azt kérdeztem - és egyetlen választ kaptam -, hogy nem az ideibõl, hanem privatizációs bevételbõl fogják a léket foltozni.

A másik kérdésemre nem válaszolt. Nem válaszolt arra, szabad-e így ágazatot irányítani, mindössze egy fenyegetéssel válaszolt, hogy majd másképp lesz ezután, nem fog ez alanyi jogon járni. Eddig sem alanyi jogon járt. Elárulom önnek, hogy szigorú pályázati feltételeknek kellett megfelelni, és borzasztóan sokba került a pályázóknak az, hogy megfeleljenek a feltételeknek.

Kíváncsi leszek, mit szól majd a tárca azokhoz a kártérítési perekhez, amelyeket ezért fognak indítani emberek... (Dr. Szabó Zoltán: Ne tessék fenyegetni!).., mert nagyon sok pénzükbe került ez a meghiúsult ábránd.

Jó lenne, hogyha középtávú stratégiához illesztett, középtávú támogatási rendszer lenne, amit átlátna a termelõ, amelyhez hozzáigazíthatná a saját erejét, hozzáigazíthatná az igényelhetõ hiteleket - azaz: tervezhetne.

Mivel ez nincs, és ezt ön nem is ígérte, ezért nem tudom elfogadni a választ. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage