Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: A 244. pontban Kónya Imre a 87. § (2) bekezdés módosítását javasolja. Ebben a túlszolgálat naptári évenként további 300 órával történõ megemelését kívánja lehetõvé tenni. Indítványa nem zárja ki a 240. és 242. pontokban és a kiegészítõ ajánlás 29. pontjában lévõ javaslatok elfogadását. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 70 igen szavazattal, 181 nem szavazattal, 9 tartózkodással nem fogadta el.

A kiegészítõ ajánlás 29. pontjában a honvédelmi bizottság, és az ajánlás 240. és 242. pontjaiban Boros László, illetõleg Gyuricza Béla és Balsay István a 87. § (2) bekezdés kiegészítését indítványozzák. Mindhárom indítvány alternatív módon az elemi csapás, katasztrófaelhárítás esetén elrendelhetõ túlszolgálat szabályait részletezi.

Elõször a honvédelmi bizottság javaslatát teszem fel szavazásra a kiegészítõ ajánlás 29. pontja szerint. A bizottságok és az elõterjesztõ támogatják, de a frakció kérésére külön szavaz róla az Országgyûlés. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 256 igen szavazattal, 5 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.

A 247. pontban Kónya Imre a törvényjavaslat 88. § (1) bekezdésének módosításával a túlszolgálat elrendelésének szabályát terjeszti ki további esetekre. A honvédelmi és az önkormányzati bizottság támogatja, az alkotmányügyi bizottság nem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 124 igen szavazattal, 122 nem szavazattal és 13 tartózkodással nem fogadta el.

A 255. pontban Kónya Imre a 88. § (5) bekezdésének módosításával a távolléti díj kifizetésének szabályát változtatja meg. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 78 igen szavazattal, 176 nem szavazattal és 4 tartózkodással nem fogadta el.

A 260. pontban Baranyai Lõrinc és képviselõtársai a 92. § (2) bekezdésének módosításával a tartós igénybevétel utáni pihenés szabályait pontosítják. Az önkormányzati bizottság támogatja, a többi bizottság nem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 83 igen szavazattal, 162 nem szavazattal, 14 tartózkodással nem fogadta el.

A 276. pontban Gyuricza Béla és Balsay István a 103. § (1) bekezdését új ponttal kívánják kiegészíteni. Javaslatuk szerint illetménykiegészítésre jogosult a hivatásos állomány tagja, ha csapattagozatban, csapaterõnél teljesít szolgálatot. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 78 igen szavazattal, 180 nem szavazattal és 4 tartózkodással nem fogadta el.

(19.20)

A 278. pontban Lusztig Péter és képviselõtársai a 103. § (2) bekezdése módosítását javasolják. Ebben az illetménykiegészítés mértékét növelik. Az önkormányzati bizottság támogatja, a többi bizottság nem támogatja. Az Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 83 igen szavazattal, 164 nem szavazattal és 16 tartózkodással nem fogadta el.

A 286. pontban Nádori László a 106. § (4) bekezdését módosítja. Eszerint hivatásos állomány tagja az illetményre vonatkozó jogosultságról nem mondhat le. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 10 igen szavazattal, 248 nem szavazattal és 4 tartózkodással nem fogadta el.

A 287. pontban Lusztig Péter és képviselõtársai a szolgálatteljesítés közben elhunytak hátramaradt gyermekeinek nevelését, taníttatását segítõ rendszeres támogatásra terjesztenek elõ javaslatot. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 105 igen szavazattal, 126 nem szavazattal és 30 tartózkodással nem fogadta el.

A 367. pontban Gyuricza Béla és Balsay István a 206. §-t új ponttal kívánják kiegészíteni. Ebben azt kezdeményezik, hogy a fegyveres szervek szociális gondoskodásának körébe tartozzon az alacsony nyugdíjban részesülõ, az egyedülálló és a támogatásra szoruló beteg is. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 78 igen szavazattal, 175 nem szavazattal és 6 tartózkodással nem fogadta el.

A 370. pontban Gyuricza Béla és Balsay István a 208. § (2) bekezdése kiegészítésével az állomány illetékes parancsnoka jogkörébe utalják a hõsi halottá, szolgálati halottá, helyõrségi halottá nyilvánítás javaslattételi jogát. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 77 igen szavazattal, 179 nem szavazattal és 7 tartózkodással nem fogadta el.

A 408. pontban Juhász Ferenc és Lajtai István a 238. § (1) bekezdése a) pontjának kiegészítését indítványozzák. Ebben az orvosi munkahelyi pótlék bevezetését javasolják. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 80 igen szavazattal, 175 nem szavazattal és 6 tartózkodással nem fogadta el.

A 433. pontban Kónya Imre a 256. § (2) bekezdés a) pontjának kiegészítését javasolja. Az indítvány szerint a nyomozói pótlék 10 százalékos legyen havonta. Ezzel alternatív a második kiegészítõ ajánlás 70. pontjában Lusztig Péter és képviselõtársainak javaslata, amely a nyomozói pótlék mértékét 20 százalékban kívánja megállapítani.

Elõször ezt az indítványt teszem fel szavazásra. A javaslatot a bizottságok támogatják. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 254 igen szavazattal, 5 nem szavazattal és 5 tartózkodással elfogadta.

A 437. pontban Lusztig Péter és képviselõtársai a 256. § (2) bekezdését új ponttal kívánják kiegészíteni. Ebben a rendõrség bûnügyi végrehajtó állománya részére teljesítményarányosan 35 százalék pótlékot javasolnak. (Lusztig Péter: Visszavonom!) Visszavonta a javaslatot.

A kiegészítõ ajánlás 99. pontjában az önkormányzati bizottság a törvényjavaslat 322. §-a (1) bekezdése h) pontjának módosításával a Vám- és Pénzügyõrségnél a nyomozói pótlék 20 százalékra történõ felemelését kezdeményezi. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 207 igen szavazattal, 42 nem szavazattal és 10 tartózkodással elfogadta.

Az ajánlás 545. pontjában Für Lajos és Póda Jenõ, továbbá Gyuricza Béla és Balsay István a 339. § (1) bekezdésének módosítását javasolják. Azt kezdeményezik, hogy a törvény szerinti illetményrendszerre 1997. január 1-jéig kell áttérni. Más megfogalmazást alkalmaz erre Kónya Imre az 549. pontban. Ezek, valamint az 547. pont alternatívája Várnai László indítványa, aki 1997. július 1-jét javasol határnapként. Ugyancsak alternatíva Sebõk János indítványa, aki 1998. január 1-jét javasolja, de 50-50 százalékos lépcsõzéssel. Az 545. és 549. pontok mellett is elfogadható Mészáros Gyula javaslata az 546. pontban, amely egy további szövegpontosítást is tartalmaz. Az 547. és az 548. pontok mellett is elfogadható Boros László indítványa, aki azt kezdeményezi, hogy a korábbi áttérés lehetõségét az éves költségvetések tárgyalásakor kell vizsgálni. Ezt az indítványt azonban kizárja az 545., 546. és 549. pontokban lévõ javaslatok elfogadása.

Az MDF és a Fidesz képviselõcsoportja név szerinti szavazást kért az ajánlás 545. pontjáról, tehát az illetményrendszer jövõ év január 1-jei bevezetésérõl. Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a név szerinti szavazás után a szavazást fel kell függeszteni az eredmény összeszámlálásáig, mert az alternatíva további elemeirõl csak ennek ismeretében dönthet az Országgyûlés.

A név szerinti szavazás a szokásos rendben történik. Kérem képviselõtársaimat, hogy nevük elhangzása után hangos "igen", "nem", "tartózkodom" szavazatukat felállva közöljék. Kérem a jegyzõket, hogy a szavazatot az egyértelmûség érdekében szíveskedjenek visszaismételni.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e Für Lajos, Póda Jenõ, Gyuricza Béla és Balsay István 545. pontban lévõ módosító javaslatát, amelyet egyik bizottság sem támogat. Kérem, szavazzanak! (Dr. Kávássy Sándor és Sasvári Szilárd jegyzõk felváltva olvassák a képviselõk nevét, majd megismétlik állásfoglalásaikat.)

Alföldi Albert nincs jelen.

Annus József nincs jelen.

Antalóczy Attila tartózkodik.

Aszódi Ilona Katalin nincs jelen.

Dr. Avarkeszi Dezsõ nincs jelen.

Dr. Ábrahám Tibor tartózkodik.

Dr. Áder János nincs jelen.

(19.30)

Dr. Baja Ferenc nincs jelen.

Bajor Tibor tartózkodik.

Dr. Bakai Zoltán tartózkodik.

Baky György tartózkodik.

Bakonyi Tibor nincs jelen.

Dr. Bálint György tartózkodik.

Balsay István (Fidesz): igen.

Dr. Balsai István (MDF): igen.

Bányász Jánosné dr. tartózkodik.

Baranyai Lõrinc tartózkodik.

Dr. Baráth Etele tartózkodik.

Baráth Magdolna tartózkodik.

Barkóczy Gellért: igen.

Barsiné Pataky Etelka: igen.

Bársony András tartózkodik.

Bauer Tamás: nem.

Dr. Bedõ Tibor nincs jelen.

Dr. Békesi László: nem.

Béki Gabriella tartózkodik.

Benedek Mihály tartózkodik.

Dr. Benkõ András tartózkodik.

Dr. Bernáth Varga Balázs nincs jelen.

Berregi István: igen.

Dr. Bihari Mihály tartózkodik.

Birta Sándor tartózkodik.

Bleyer Jenõ nincs jelen.

Dr. Bogár László: igen.

Bogárdi Zoltán nincs jelen.

Boldvai László nincs jelen.

Boros László tartózkodik.

Dr. Boross Péter: igen.

Botka László nincs jelen.

Bretter Zoltán nincs jelen.

Dr. Brúszel László nincs jelen.

Büky Dorottya tartózkodik.

Burány Sándor nincs jelen.

Buzás Sándor: nem.

Dr. Csákabonyi Balázs tartózkodik.

Dr. Csapody Miklós: igen.

Dr. Csehák Judit nincs jelen.

Csépe Béla: igen.

Csernus Ferenc nincs jelen.

Csige József nincs jelen.

Csiha András tartózkodik.

Dr. Csiha Judit tartózkodik.

Dr. Csikai Zsolt tartózkodik.

Csintalan Sándor nincs jelen.

Csizmár Gábor tartózkodik.

Dr. Csizmadia László tartózkodik.

Csomós László tartózkodik.

Csóti György: igen.

Czellár István tartózkodik.

Czoma Kálmán: igen.

Dr. Danis György: nem.

Dr. Daróczy Zoltán nincs jelen.

Dr. Dávid Ibolya: igen.

Demeter Ervin: igen.

Deutsch Tamás nincs jelen.

Dióssy László nincs jelen.

Dr. Dobos Krisztina: igen.

Dögei Imre: igen.

Donáth László: nem.

Dr. Dornbach Alajos: nem.

Ecsõdi László: nem.

Dr. Egerszegi László tartózkodik.

Dr. Eörsi Mátyás: nem.

Érsek Zsolt: nem.

Dr. Faragó Péter: nem.

Dr. Farkas Gabriella: igen.

Farkas Imre tartózkodik.

Fedor Vilmos nincs jelen.

Fekete György nincs jelen.

Ferenczy Sándor tartózkodik.

Filló Pál tartózkodik.

Dr. Fodor Gábor tartózkodik.

Fodor Sándor: nem.

Földesi Zoltán: nem.

Francz Rezsõ tartózkodik.

Fritz Péter: nem.

Dr. Füle István: nem.

Dr. Für Lajos: igen.

G. Nagyné dr. Maczó Ágnes nincs jelen.

Gaál Gyula: nem.

Dr. Gál Zoltán nincs jelen.

Dr. Garay István: igen.

Dr. Gáspár Miklós: igen.

Gazdag János: nem.

Dr. Géczi József nincs jelen.

Gellért Kis Gábor: nem.

Dr. Gerócs József: igen.

Dr. Giczy György: igen.

Glattfelder Béla: igen.

Godó Lajos tartózkodik.

Dr. Gombos András tartózkodik.

Göndör István: nem.

Dr. Götzinger István: nem.

Gráf József tartózkodik.

Gulyás József tartózkodik.

Gyárfás Ildikó tartózkodik.

Gyimóthy Géza: igen.

Gyõr Sándor tartózkodik.

Dr. Gyõriványi Sándor: igen.

Dr. Gyuricza Béla: igen.

Dr. Hack Péter nincs jelen.

Hága Antónia tartózkodik.

Hajdú László: nem.

Hajdú János: nem.

Hajdú Zoltán nincs jelen.

Halasi Imre nincs jelen.

Halda Aliz tartózkodik.

Dr. Haller Zoltán nincs jelen.

Dr. Hankó Faragó Miklós tartózkodik.

Dr. Hasznos Miklós: igen.

Dr. Hatvani Zoltán tartózkodik.

Dr. Házas József tartózkodik.

Hegyi Gyula tartózkodik.

Herbály Imre tartózkodik.

Herbert Ferenc tartózkodik.

Hidasi Rezsõ tartózkodik.

Hiesz György tartózkodik.

Hodosán Róza tartózkodik.

Dr. Hoffmann Attila tartózkodik.

Dr. Homoki János: igen.

Horn Gyula nincs jelen.

Horn Gábor nincs jelen.

Horváth Zoltán tartózkodik.

Horváth Vilmos nincs jelen.

Dr. Isépy Tamás nincs jelen.

István József: igen.

Ivanics István nincs jelen.

Iváncsik Imre nincs jelen.

Iványi Tamás tartózkodik.

Izsó Mihály: igen.

Jakab Róbertné tartózkodik.

Dr. Jánosi György nincs jelen.

Jauernik István tartózkodik.

Dr. Jeszenszky Géza nincs jelen.

Juhász Pál: nem.

Dr. Juhászné Lévai Katalin tartózkodik.

Juhász Gábor tartózkodik.

Juhász Ferenc tartózkodik.

Dr. Kádár Béla nincs jelen.

Kalmár Péter tartózkodik.

Kapronczi Mihály: igen.

Karakas János: nem.

Dr. Karl Imre: nem.

Dr. Kasuba János nincs jelen.

Kaszás Tibor tartózkodik.

Dr. Katona Béla tartózkodik.

Dr. Katona Tamás nincs jelen.

Dr. Kávássy Sándor: igen.

K. Csontos Miklós: igen.

Dr. Kelemen András: igen.

Keleti György nincs jelen.

Keller László: nem.

Dr. Keresztes Sándor: igen.

Dr. Kertész Zoltán tartózkodik.

Kertész István nincs jelen.

Dr. Kis Gyula nincs jelen.

Dr. Kis Zoltán: nem.

Dr. Kiss József: nem.

Dr. Kiss Róbert: nem.

Kiss Péter nincs jelen.

Kiss Gábor nincs jelen.

Kocsi László nincs jelen.

Dr. Kökény Mihály: nem.

Dr. Koleszár Lajos tartózkodik.

Koltay Zsoltné nincs jelen.

Koltai Imre tartózkodik.

Koltai Tamás tartózkodik.

Komáromi István nincs jelen.

Dr. Kónya Imre: Igen.

(19.40)

Dr. Kónya Imréné dr. Kutrucz Katalin: igen.

Kónya Lajos tartózkodik.

Korinthus Katalin nincs jelen.

Korózs Lajos nincs jelen.

Körösfõi László tartózkodik.

Dr. Kóródi Mária tartózkodik.

Kósa Lajos: igen.

Kósa Ferenc nincs jelen.

Kósáné dr. Kovács Magda nincs jelen.

Koscsó Lajos nincs jelen.

Kõszeg Ferenc: nem.

Dr. Kovács Kálmán nincs jelen.

Kovács László nincs jelen.

Dr. Kovács Pál: nem.

Kovács Tibor tartózkodik.

Dr. Kövér László nincs jelen.

Kristyánné Aknai Erzsébet nincs jelen.

Dr. Kristóf István nincs jelen.

Kücsön Sándor tartózkodik.

Dr. Kulin Ferenc nincs jelen.

Kuncze Gábor: nem.

Lajtai István nincs jelen.

Lakatos András tartózkodik.

Dr. Lakos László nincs jelen.

Dr. Lamperth Mónika: nem.

Lányi Zsolt: igen.

Dr. Latorcai János: igen.

Dr. Leitner Gábor nincs jelen.

Lendvai Ildikó: nem.

Lezsák Sándor: igen.

Lippai Lajos nincs jelen.

Dr. Lotz Károly nincs jelen.

Dr. Lövey László Gábor tartózkodik.

Dr. Lusztig Péter tartózkodik.

Mádai Péter tartózkodik.

Mádi László: igen.

Dr. Magyar Bálint nincs jelen.

Márfai Péter nincs jelen.

Máté László nincs jelen.

Matuska Sándor nincs jelen.

Dr. Matyi László: nem.

Mayer Antal tartózkodik.

Mécs Imre tartózkodik.

Dr. Medgyasszay László nincs jelen.

Dr. Mészáros Gyula: igen.

Dr. Mészáros István László tartózkodik.

Mészáros Béla nincs jelen.

Mezõ István: igen.

Miakich Gábor nincs jelen.

Miklós László: nem.

Dr. Molnár Péter tartózkodik.

Molnár Gyula nincs jelen.

Dr. Molnár János tartózkodik.

Dr. Monostori Endre nincs jelen.

Morvai Ferenc nincs jelen.

Dr. Mustó István tartózkodik.

Dr. Nacsa János: nem.

Dr. Nádori László tartózkodik.

Dr. Nagy Frigyes nincs jelen.

Nagy Jenõ tartózkodik.

Dr. Nagy Sándor (Borsod megye területi lista) nincs jelen.

Nagy Sándor (Szabolcs megye 4. választókörzet) tartózkodik.

Nagyiványi Zoltán tartózkodik.

Nahimi Péter: igen.

Dr. Nemcsók János nincs jelen.

Nemes Miklós nincs jelen.

Németh Zsolt nincs jelen.

Nikolits István: nem.

Nyers Rezsõ tartózkodik.

Olasz János tartózkodik.

Dr. Orbán Viktor nincs jelen.

Dr. Orosz Sándor nincs jelen.

Dr. Orosz István tartózkodik.

Pál László nincs jelen.

Pál Béla tartózkodik.

Dr. Pálfi Dénes: igen.

Pallag László: igen.

Dr. Pálos Miklós: igen.

Pancza István: igen.

Pápai Mihály: igen.

Papp Pál: igen.

Dr. Páris András tartózkodik.

Paszternák László nincs jelen.

Pásztohy András tartózkodik.

Páva Zoltán tartózkodik.

Pécsi Ildikó tartózkodik.

Dr. Petõ Iván: nem.

Póda Jenõ: igen.

Pokorni Zoltán nincs jelen.

Pozsgai Balázs nincs jelen.

Puch László: nem.

Dr. Puha Sándor: nem.

Dr. Pusztai Erzsébet: igen.

Pusztai Csaba: nem.

Dr. Rab Károly tartózkodik.

Rácskay Jenõ nincs jelen.

Rajk László tartózkodik.

Dr. Rapcsák András: igen.

Dr. Raskó György: igen.

Rimóczy József Imre nincs jelen.

Rockenbauer Zoltán: igen.

Dr. Rott Nándor: igen.

Dr. Rozgonyi József tartózkodik.

Rózsa Edit tartózkodik.

Dr. Rubovszky György: igen.

Rusznák Miklós nincs jelen.

Dr. Salamon László nincs jelen.

Dr. Samu János tartózkodik.

Sándorffy Ottó: igen.

Dr. Sarkadiné dr. Lukovics Éva tartózkodik.

Sasvári Szilárd: igen.

Dr. Schamschula György: igen.

Schalkhammer Antal nincs jelen.

Dr. Schiffer János nincs jelen.

Dr. Schwarcz Tibor tartózkodik.

Sebõk János: igen.

Selmeczi Gabriella: igen.

Dr. Semjén Zsolt: igen.

Dr. Sepsey Tamás Benedek: igen.

Dr. Serfõzõ András nincs jelen.

Dr. Simon Imre tartózkodik.

Simon József nincs jelen.

Dr. Sirály Péter nincs jelen.

Dr. Solymosi József tartózkodik.

Soós Gyõzõ nincs jelen.

Soós Károly Attila nincs jelen.

Dr. Suchman Tamás nincs jelen.

Dr. Sümeghy Csaba: igen.

Dr. Surján László: igen.

Dr. Szabó Iván: igen.

Dr. Szabó Tamás nincs jelen.

Dr. Szabad György: igen.

Dr. Szabó Zoltán nincs jelen.

Dr. Szabó Lajos Mátyás tartózkodik.

Szabó György nincs jelen.

Szabados Tamás tartózkodik.

Szabó Sándorné tartózkodik.

Szabó Rudolfné dr. nincs jelen.

Dr. Szabó Imre: nem.

Szabó Lajos nincs jelen.

Szabó Katalin tartózkodik.

Szabó Miklós nincs jelen.

Dr. Szájer József nincs jelen.

Dr. Szakál Ferenc nincs jelen.

Szalay Gábor tartózkodik.

Dr. Szántó Mihály nincs jelen.

Szász Domokos: nem.

Dr. Szekeres Imre nincs jelen.

Szentkuti Károly tartózkodik.

Dr. Szent-Iványi István: nem.

Dr. Szigethy István nincs jelen.

Dr. Szigeti György tartózkodik.

Dr. Szilágyiné Császár Terézia nincs jelen.

Szili Sándor: igen.

Dr. Szili Katalin nincs jelen.

Szilágyi Péter nincs jelen.

Szõdi Imre nincs jelen.

Dr. Szolnoki Andrea: nem.

Szöllõsi Istvánné nincs jelen.

Dr. Szûrös Mátyás: igen.

Dr. Tabajdi Csaba nincs jelen.

Dr. Takács Péter nincs jelen.

Dr. Takács Imre: tartózkodik.

Tamássy István: nem.

Tardos Márton nincs jelen.

Tímár Istvánné: nem.

Dr. Tímár György: igen.

Tirts Tamás: igen.

Dr. Tokaji Ferenc nincs jelen.

Tokár István: nem.

Dr. Tölgyessy Péter tartózkodik.

Dr. Toller László tartózkodik.

Tompa Sándor nincs jelen.

Dr. Torgyán József: igen.

Dr. Torgyán Józsefné Cseh Mária: igen.

Dr. Tóth Tihamér nincs jelen.

Tóth Károly tartózkodik.

Tóth Sándor tartózkodik.

Tóth Pál nincs jelen.

Tóth István: igen.

Tóth András (Komárom megye 2. választókörzet) tartózkodik.

Tóth András (országos lista) nincs jelen.

(19.50)

Dr. Trombitás Zoltán: igen.

Tulok András tartózkodik.

Ungár Klára: nem.

Urbán Árpád tartózkodik.

Vadász István tartózkodik.

Vancsik Zoltán nincs jelen.

Vankó Magdolna tartózkodik.

Dr. Varga István: igen.

Dr. Varga László nincs jelen.

Vargáné Kerékgyártó Ildikó tartózkodik.

Varga József: nem.

Varga Lajos: nem.

Varga Mihály: igen.

Dr. Várnai László tartózkodik.

Dr. Vastagh Pál nincs jelen.

Veér Miklós tartózkodik.

Dr. Veres János: nem.

Dr. Világosi Gábor: nem.

Vitányi Iván tartózkodik.

Wachsler Tamás nincs jelen.

Zatykó János nincs jelen.

Dr. Wekler Ferenc: nem.

Zsigmond Attila: igen.

Zwack Péter nincs jelen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage