Pusztai Erzsébet Tartalom Elõzõ Következõ

DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Lehet, hogy az angol parlamentben ilyenkor azt szokták mondani, hogy "ez egy jó kérdés", de ha én most lefordítom az ön válaszát az én kérdésemre, akkor az egyszerûen azt jelenti, hogy "nem tudom" - ez lett volna a legegyszerûbb, ha ezt válaszolja, államtitkár úr.

Azt kérdeztem, hol van a fedezete a kiírt pályázatnak - mert sem a Népjóléti Minisztérium költségvetésében, sem az állami költségvetésben nincs. Államtitkár úr erre sok mindent mondott, csak azt nem, hogy hol van a fedezet, vagyis a válasza azt jelentette, hogy "nem tudom".

Államtitkár Úr! Mirõl szólt ez a pályázat? Hogyan dolgozik az a kormány, amely beígér a kórházaknak 7 milliárd forint végösszegig konszolidációs pénzt, kiírja a pályázatot, és a pályázat felbontásakor még mindig nem tudja, hogy a benyújtott igényekre hol van a fedezet. Kezd az a gyanúm lenni, úgy fogják elbírálni ezeket a pályázatokat, hogy kiderüljön, nem is kell hogy legyen fedezet, mert a pályázatok nem megfelelõek. Nagyon félek, hogy ez lesz az eredmény. Márpedig ez egy rendkívül tisztességtelen eljárás. Köszönöm a válaszokat. (Taps az MDNP padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage