Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát lezárom. Megkérdezem dr. Csiha Judit államtitkár asszonyt, hogy most kíván válaszolni vagy késõbb. (Dr. Csiha Judit: Késõbb.) Jelezte államtitkár asszony, hogy majd a szavazást megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határozunk.

Most soron következik a gazdasági kamarákról szóló 1994. évi XVI. törvény végrehajtásának tapasztalatairól és az ezzel kapcsolatos intézkedésekrõl szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. A gazdasági bizottság önálló indítványát H/2222. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását H/2222/5. számon kapták kézhez. Az elõterjesztéshez egyetlen módosító javaslat érkezett. Az ajánlás 1. számú pontja a határozati javaslat 2. pontja b) alpontjának módosításával a kamarák döntési kompetenciájáról terjeszt elõ módosító indítványt, az elkülönített állami pénzalapok odaítélésével kapcsolatosan.

Kérdezem önöket, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát lezárom. A módosító javaslatokról történõ szavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a helyi önkormányzatok 1996. évi új, induló címzett támogatásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót a következõ sorrendben: Bernáth Varga Balázs úr, Független Kisgazdapárt; szólásra készül Szabad György úr, Magyar Demokrata Néppárt.

Megadom a szót Bernáth Varga Balázs úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage