Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Mint elõterjesztõnek, egyébiránt is megadom a szót a késõbbiekben is. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Most lezárom a vita második szakaszát.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita az ajánlás valamennyi pontját érintõen lezárult, ezért a törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem dr. Kiss József képviselõ urat, hogy kíván-e elõterjesztõként válaszolni... (Dr. Kiss József: Most nem.)... a vitában elhangzottakra most, vagy pedig a határozathozatalt megelõzõen. (Dr. Kiss József: A határozathozatalt megelõzõen.) A határozathozatalt megelõzõen kívánnak válaszolni a vitában elhangzottakra, a módosító javaslatokról történõ szavazásra várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Budapest Bank részére juttatott 12 milliárd forint állami támogatás körülményeinek vizsgálatáról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2239. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/2239/7. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

(17.30)

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita során nincs szükség tárgyalás- összevonásokra, a vitát négy egységben, egymást követve, az ajánlás 1-4. pontjaira fogom megnyitni.

Most megnyitom a részletes vita elsõ szakaszát az ajánlás 1. pontja alapján.

Az alaprendelkezés a tõkejuttatás célját és hatását tartalmazza. Megadom a szót dr. Rott Nándornak, aki elõzetesen írásban jelezte felszólalási szándékát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage