Boros László Tartalom Elõzõ Következõ

BOROS LÁSZLÓ jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! Az azonnali kérdések és válaszok órája keretében benyújtott kérdések benyújtóit, azok tárgyát valamint címzettjeit ismertetem.

Lányi Zsolt, FKGP, "Szaunázik-e a kormány az adófizetõk pénzén, miniszterelnök úr?" címmel a miniszterelnökhöz.

Rusznák Miklós, KDNP, "Van-e reális esélye a Szerencs-sátoraljaújhelyi vasúti pálya átalakításának?" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi mniniszterhez.

Sasvári Szilárd, Fidesz, "Miért nem teljesíti a Mûvelõdési és Közoktatási Minisztérium a minisztériuma által kötött megállapodást?" tárgyában a mûvelõdési és közoktatási miniszterhez.

Póda Jenõ, MDF, "Ki engedélyezte a MiG-29-esek rakétalövészetét Lengyelországban?" címmel a miniszterelnökhöz.

Farkas Gabriella, MDNP, "Fél-e a kormányfõ a sajtótól?" címmel a a miniszterelnökhöz.

Simon Imre, MSZP, "A kormány a határozatából fakadó április 30-ra határidõzött feladatával és döntéshozatalával miként kívánja visszaállítani a Körösök árterén elhelyezkedõ települések biztonságát, ezáltal megvédeni a legelemibb károk elszenvedésétõl, a közvetlen árvízveszélytõl?" címmel a miniszterelnökhöz.

Wekler Ferenc, SZDSZ, "Igaz-e, hogy a titkosszolgálat nemzetiségi szervezeteket és személyeket figyelt meg, és ezekrõl a megfigyelésekrõl titkos minõsítésû jelentéseket készített?" Nikolits István miniszterhez.

István József, FKGP, "Miért nyomorgatja a kormány az egyházi egyetemeket, miniszterelnök úr?" címmel a miniszterelnökhöz.

Szilágyiné Császár Terézia, KDNP, "A nyugdíjemelés kicsi, vagy az életszínvonalcsökkenés nagy?" címmel a népjóléti miniszterhez.

Deutsch Tamás, Fidesz, "A büntetõ törvénykönyv szigorítása" tárgyában az igazságügy miniszterhez.

Medgyasszay László, MDF, "Mikor dönt a földmûvelésügyi miniszter úr egyes exporttámogatásokról?" címmel a földmûvelésügyi miniszterhez.

Zsigmond Attila, MDNP, "Újabban a megbízásokhoz igazodnak a tövények?" címmel a miniszterelnökhöz.

További azonnali kérdést nyújtott be:

Nagy Jenõ, MSZP; Mádi László, Fidesz; Sepsey Tamás, MDF; Kutrucz Katalin, MDNP; Timár Istvánné, MSZP; Csapody Miklós, MDF; Selmeczi Gabriella, Fidesz; Veér Miklós, MSZP; Vargáné Kerékgyártó Ildikó, MSZP; Juhászné Lévai Katalin, MSZP; Gyõr Sándor, MSZP; Filló Pál, MSZP; Koltai Imre, MSZP; Nagy Jenõ, MSZP; Aszódi Ilona Katalin, MSZP; Czellár István, MSZP; Szöllõsi Istvánné, MSZP és Papp Pál, MSZP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage