Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a közraktározásról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az elõterjesztést T/1367. számon, az egységes javaslatot pedig T/1367/18. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A Házszabály 107 §-a (1) bekezdése alapján az elõterjesztõ módosító javaslatokat nyújtott be, és errõl ajánlás készült T/1367/20. számon. (Morajlás.) Megkérdezem Hack Péter képviselõ urat, az alkotmányügyi bizottság elnökét, hogy kívánja-e bizottság ajánlását szóban kiegészíteni. Nem óhajtja.

Tisztelt Országgyûlés! A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. Nincs jelzés. A záróvitát lezárom. Válasz sincsen természetesen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az elõterjesztõ módosító javaslatait a T/1367/20. számú ajánlás l-tõl 9-ig terjedõ pontjai szerint. Kérem, szavazzanak! (Morajlás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 267 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal és tartózkodás nélkül a módosító javaslatokat elfogadta. Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazás következik.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a közraktározásról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. Morajlás.)

Az Országgyûlés 248 igen szavazattal, 23 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A KDNP képviselõcsoportja nevében Ivanics István képviselõtársunk kívánja a frakció szavazatát megindokolni. Megadom a szót.

(A jegyzõi széket dr. Trombitás Zoltán foglalja el.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage