Horn Gyula Tartalom Elõzõ Következõ

HORN GYULA miniszterelnök: Köszönöm. Egyetértek, képviselõ úr, az idézetnek az ön által történt átköltésével, és a négyéves ciklus alapján is tudom vállalni azt, hogy az ígéreteinket teljesítjük. (Dr. Pusztai Erzsébet közbeszól: Azt már rég lekéste.)

A másik: én kész vagyok arra, hiszen erre a parlamentnek nemcsak felhatalmazási joga van, hanem konkrét lehetõsége is, hogy nagy súlyú gazdasági bûncselekmények vagy - egyáltalán - visszaélések ügyében az illetékes parlamenti bizottságok folyamatos tájékoztatást kapjanak. Bármikor igényelhetnek ilyet, sõt, a kormány kész a maga szándékainak megfelelõen is errõl tájékoztatni a parlamentet.

Végül hadd tegyek még valamit hozzá. Azért nagyon sok minden olyan vádaskodás éri a különbözõ közéleti embereket, amelyeknek, mint kiderült, nincs alapjuk. Tehát nagyon is mérlegelni kell azt, hogy mi az igaz és mi a hamis. Ezt is kérem figyelembe venni, hogyha mérlegeli a megjelent dolgokat. (Dr. Pusztai Erzsébet közbeszól: Kellett volna.) Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage