Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Tisztelt Országgyûlés! Az Országgyûlés még nem határozatképes, ezért felhívom képviselõtársaimat, hogy szíveskedjenek az ülésterembe fáradni. Kérem képviselõtársaimat, hogy fáradjanak az ülésterembe. Ismételten felteszem a kérdést, hogy az Országgyûlés elfogadja-e a pénzügyminiszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm szépen. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 145 igen szavazattal, 54 nem szavazattal, 9 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Kérem figyelmüket. Dr. Sepsey Tamás úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz: "Hogyan lehet az adófizetõk forintjaiból feltölteni a Magyar Szocialista Párt kiürülõfélben lévõ kasszáját?". Az interpellációra a miniszterelnök úr megbízásából a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ dr. Medgyessy Péter pénzügyminiszter távollétében Akar László államtitkár úr válaszol. Megadom a szót dr. Sepsey Tamás képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage