Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Miniszter Úr! Köszönjük szépen. Akkor ebben az esetben nem az történt, hogy nem szavaztunk, hanem feleslegesen szavaztunk. Gondolom, ez nem okoz problémát. Nem szavaztunk, és nem is kellett. Hát akkor jól jártunk. (Általános derültség és taps a teremben.)

Miniszter úr, köszönjük ezt a megnyugtató információt. (Általános derültség a teremben.)

Tisztelt Országgyûlés!. Soron következik az erdõrõl és az erdõ védelmérõl szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztés T/1686. számon a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/1686/145-168. számon kapták kézhez képviselõtársaink.

Tisztelt Országgyûlés! Emlékeztetem önöket, hogy a zárszó a vadvédelmi törvényjavaslat határozathozatala elõtt összevontan elhangzott. Bejelentem továbbá, hogy az SZDSZ képviselõcsoportja külön szavazást kért a kormány által is támogatott kiegészítõ ajánlás 38. pontjában szereplõ módosító javaslathoz.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse azokat a módosító javaslatokat, amelyek nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást. És egy kis csendet kérek, tisztelt Országgyûlés. Jegyzõ képviselõtársaimnak hosszú listát kell felolvasnia.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage