Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Elnézést kérek. Köszönöm. Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az adóazonosító jel, a társadalombiztosítási azonosító jel és a személyazonosító használatával kapcsolatos törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztést T/2595. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/2595/2- 8. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem képviselõtársaimat: kíván-e még valaki felszólalni? Felszólaló nem jelentkezik.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egyes köztartozások behajtásával összefüggõ törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztést T/2596. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/2596/2- 4. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem képviselõtársaimat: kíván-e valaki felszólalni? Felszólaló nem jelentkezik. Ezért az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

(22.00)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzetgazdaság mûködõképessége szempontjából jelentõs állami tulajdonú társaságok körének meghatározásáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést H/2344. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/2344/1-3. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni? Felszólaló nem jelentkezik, azaz megadom a szót Surján László képviselõ úrnak, Kereszténydemokrata Néppárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage