Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A 25., 26. és 27. pontokkal kapcsolatosan kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni? Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a részletes vita következõ egységét. Az ajánlás 28. és 31. szám pontjai közötti módosító javaslatokról, s kérdezem, kíván-e valaki szólni? Mivel jelzés nem érkezett, a vita e szakszatát lezárom.

A 32. pont részletes vitáját nyitom meg. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni? Jelzés nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 33. számú pontjának vitáját nyitom meg, s kérdezem, kíván-e valaki szólni? Senki nem jelzett szólási szándékot, a vita e szakszát lezárom.

Az ajánlás 34. számú pontjához - kérdezem - kíván-e valaki szólni? Nincs jelzés, a vita e szakaszát lezárom.

Soron következik a 35., 36. és 37. számú pontok vitája. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni? Jelzés nincs, a vita e szakaszát lezárom.

A 38. számú ponthoz kérdezem, kíván-e valaki szólni? Jelentkezés nem történt, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi házszabályszerûnek minõsített módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. Az országgyûlési határozati javaslat részletes vitáját ezért lezárom. Kérdezem Toller László és Hack Péter urakat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kívánnak válaszolni a vitában elhangzottakra?

(16.20)

Jelezte Toller úr, hogy a határozathozatalt megelõzõen válaszolnak. Tisztelt Országgyûlés, a módosító javaslatokról, várhatóan, jövõ heti ülésünkön határozunk.

Most soron következik a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/2458. számon, a bizottságok ajánlásait T/2458/68. számon kapták kézhez. Elõször az írásban jelentkezett képviselõknak adok szót, következõ sorrend alapján.

Csizmár Gábor úr, Magyar Szocialista Párt - jelzi, hogy visszalépett a szólástól -, Balsay István úr, Fidesz, amíg elfoglalja a helyét, Bretter Zoltán úr visszalép, Dávid Ibolya képviselõ asszony, Hegyi Gyula úr, visszalépett õ is, Varga István úr. Tisztelt Országgyûlés! Varga István úr ügyrendi javaslattal kíván élni, ezért megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage