Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Dr. Dobos Krisztina képviselõ asszony javaslatára a Házszabály 60. §. (3) bekezdésének megfelelõen elrendelem a gépi szavazást. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy az ügyrendi indítvány, mely szerint napoljuk el a mai napon a közoktatásról szóló törvény vitáját, ki az, aki ezzel az ügyrendi indítvánnyal egyetért? Kérem szavazzanak. (Szavazás.) (Rajk László: Nem értem a kérdést.)

Köszönöm, tisztelt Országgyûlés. Rajk László képviselõ úr kérésére megismételem a szavazást. Kérem, hogy az ügyrendi indítványról szavazzanak! Egyetértenek-e az ügyrendi indítvánnyal? Kérem szavazzanak! (Szavazás.) (MSZP padsoraiból bekiabálás: Kicsit javult. Határozatképtelen, nem tudunk dönteni.)

Tisztelt Országgyûlés! 33 fõ szavazott, ezért bejelentem, hogy a Ház határozatképtelen, az ügyrendi indítványról tehát nem tudunk dönteni érdemben. (Dr. Szabó Zoltán: Akkor tessék szólítani föl.)

Írásban elõzetesen jelentkezett felszólalásra Balsay István úr, kérem, hogy felszólalását pulpitusról mondja el a Fidesz képviselõje. Szólásra készül a következõ kormánypárti képviselõ. Bretter Zoltán úr visszalépett. Hegyi Gyula úr szintén visszalépett, Juhászné Lévai Katalin képviselõ asszony visszalépett, Füle István visszalépett. Kormánypárti képviselõ nem kíván szólni. Ezért szólásra készül Dávid Ibolya, Magyar Demokrata Fórum.

Megadom a szót Balsay István úrnak, a Fidesz képviselõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage