Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem, látja-e valaki akadályát annak, hogy ezekrõl az ügyrendi tárgyú indítványokról az Országgyûlés gyakorlatának megfelelõen, egyetlen szavazással döntsünk?

Mivel jelzés nem érkezett, kérem önöket, kézfelemeléssel szavazzanak a javaslatról. (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége, a jelen lévõ képviselõk látható többsége a tárgyalástechnikai összevonásokat elfogadta.

Az írásban elõre jelentkezett felszólalók közül dr. Salamon László képviselõ úr, dr. Rott Nándor képviselõ úr és Dr. Csákabonyi Balázs képviselõ úr jelezte, hogy az elõterjesztés mely részéhez kívánnak hozzászólni.

Az adott vitaegységeknél ezért elõször nekik adok szót. Azoknál a részeknél, ahol a vita fejezetenkénti bontásban folyik, kérem Rott Nándor urat, gombnyomással jelezze, hogy az adott részen belül melyik fejezethez kíván hozzászólni.

Azokat az írásban elõre jelentkezett képviselõket, akik nem jelölték meg, hogy mely vitaegységeknél kívánnak felszólalni, ugyancsak arra kérem, hogy gombnyomással jelezzék felszólalási szándékukat. Dr. Rott Nándor képviselõ úr kíván szólni ügyrendi kérdésben.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage