Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki a vita e szakaszában felszólalni? Nem kíván, a vita e szakaszát lezárom. A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás 32-36. pontjainak megfelelõen.

(18.40)

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Jelentkezõ nincs. A vita e szakaszát lezárom. A harmadik vitaszakaszt képezi az ajánlás 37-39. pontjai. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 40-tõl 43-ig terjedõ pontjaiban lévõ módosító javaslatokhoz? Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom. A következõ vitaszakaszt képezi az ajánlás 44-tõl 46-ig pontjaiban lévõ indítványsor. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita következõ egysége az ajánlás 47-50. pontjainak megtárgyalása. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni? Igen. Megadom a szót Páva Zoltán képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage