Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Tisztelettel arra kérem képviselõtársaimat, hogy az ülésteremben egymást, bármilyen jó barátságban vagyunk, mégiscsak a "képviselõ úr, képviselõ asszony" megszólítást alkalmazzuk a jövõben. Köszönöm szépen.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában? Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaegység az ajánlás 51. és 52. pontjainak megtárgyalását képezi. Megkérdezem, hogy ki kíván szólni a vita e szakaszában? Jelentkezõ nincs. A vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita utolsó szakaszát nyitom meg az ajánlás 1. és 2. pontjainak megfelelõen.

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra kerül. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni? A határozathozatalt megelõzõen kíván.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan a jövõ héten határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Mai napi munkánkat befejeztük. Az Országgyûlés nyári rendkívüli ülésszakának következõ, várhatóan háromnapos ülését 1996. június 25-én, 12 órára összehívom. Mai ülésünket berekesztem. Mindannyiuknak jó pihenést, jó munkát kívánok!

(Az ülésnap 18 óra 50 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát az Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Rt. munkatársai készítették (1062 Budapest, Bajza utca 52.

Telefon: 26-95-730, Fax.: 26-95-184)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage