Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ülésének napirendjére és idõtartamára vonatkozó ajánlását kapták kézhez képviselõtársaim.

Tájékoztatom Önöket, hogy az ülést megelõzõen a házbizottság ülésezett. Megállapodás született arról, hogy a Házszabály módosítására irányuló elõterjesztés zárószavazására csak a jövõ héten szerdán kerül sor. Megkérdezem a Tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság elõzõek szerint módosított ajánlásával? Amennyiben igen, kérem kézfelemeléssel jelezzék! Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többséggel a házbizottság napirendi javaslatát elfogadta.

És most az azonnali kérdések és válaszok órájára kerül sor. Tisztelt Országgyûlés! Dr. Torgyán József Úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek: "Miért veszélyeztetik a költségvetés egyensúlyát, miniszterelnök úr?" címmel. A miniszterelnök halaszthatatlan közfeladata ellátása miatt válaszadásra Kuncze Gábor belügyminiszter urat jelölte ki. Megkérdezem Torgyán József képviselõ urat, hogy elfogadja-e a válaszadó személyét? Igen? Elfogadja képviselõ úr?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage