Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Most az ajánlás l6. pontjával folytatjuk a szavazási eljárást. Az ajánlás l6. pontjában Kelemen András a törvényjavaslat 4. §-ában a törvény 5. §-ának módosításával a nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól szóló törvényre hivatkozik. Az emberi jogi bizottság támogatja, az oktatási bizottság nem támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Közbeszólás balról: Nem! Nem!) (Szavazás.)

Köszönöm szépen. Egyelõre nem határozatképes a tisztelt Országgyûlés. Kérem képviselõtársaimat, hogy fáradjanak az ülésterembe!

Ismételten kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az ajánlás l6. pontjában Kelemen András módosító javaslatát? Az emberi jogi bizottság támogatja, az oktatási bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak!

(Szavazás.)

Ismételten felkérem képviselõtársaimat, hogy fáradjanak az ülésterembe, a szavazási eljárást folytatjuk. A Ház még mindig határozatképtelen. Kérem, fáradjanak az ülésterembe!

Ügyrendi kérdésben megadom a szót Petõ Iván frakcióvezetõnek.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage