Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A jegyzõ úr bejelentése alapján megállapítom, hogy az Országgyûlés a módosító javaslatot nem fogadta el. Most tehát az alternatíva további elemeirõl határozunk. Béki Gabriella és Szigeti György javaslatát teszem fel szavazásra a kiegészító ajánlás 5. számú pontjának megfelelõen. A javaslat elfogadását a kormány, valamint a szociális és a foglalkoztatási bizottság is támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 229 igen szavazattal, 31 ellenében, 5 tartózkodással elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatalunk végére érkeztünk, kérdezem, hogy van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, melyrõl kellett volna, de nem szavazott az Országgyûlés. Jelzés nem érkezett, zárószavazásra szerdai ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Az egészségügyi ellátás kötelezettségérõl és területi ellátási normatívákról szóló törvényjavaslat határozathozatali eljárását kezdjük meg. Az imént elhangzott a miniszteri zárszó. Bejelentem, hogy az MDNP képviselõcsoportja szavazást kért a kiegészítõ ajánlás 14., 16. számú pontjairól, és külön szavazást kért a kiegészítõ ajánlás 12. és 15., elõterjesztõ által támogatott pontjairól.

Bejelentem továbbá, hogy a KDNP képviselõcsoportja külön szavazást kért a kiegészító ajánlás 30. számú pontjáról. Felkérem jegyzõ urakat, ismertessék azokat a módosító javaslatokat, melyek nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, illetõleg azokat, amelyeket elõterjesztõjük visszavont.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage