Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a Házszabály értelmében a kivételes eljárásban történõ tárgyalás elfogadásához a jelen lévõ országgyûlési képviselõk négyötödének szavazata szükséges. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e az elõterjesztés kivételes eljárásban történõ tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 246 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 23 tartózkodás mellett úgy döntött, hogy az elõterjesztést kivételes eljárásban tárgyalja.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyûlésének... Mielõtt a következõ témánkra sor kerülne, tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy az elõzõ törvényjavaslat tárgyalására a Házszabály 125. § (3) bekezdése értelmében a mezõgazdasági bizottságot jelölöm ki.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló 46/1994. szeptember 30-i országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és lehetõség szerint határozathozatala. Az önálló indítványt H/2729. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/2729/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Szabad György képviselõ úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage