Szabó Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZABÓ ZOLTÁN mûvelõdési és közoktatásügyi minisztériumi államtitkár. Köszönöm, elnök asszony. Minthogy Torgyán képviselõ úr ismételten összekeveri Gizikét a gõzekével, nem elsõ alkalommal szeretném felhívni a figyelmét, hogy az általa érintett nyilatkozat pontosan arról szólt, hogy nemcsak az Alkotmánybíróság ítéletének értelmében, hanem fizikailag sem lehetséges egy teljes körû kárpótlás azért, mert ha erre gondolnánk, én nem azt mondom, hogy a teljes nemzeti vagyonnal azonos, hanem hogy azzal összemérhetõ összeg jönne ki.

Következésképpen amikor, azt hiszem, ma másodszor, lehet, hogy harmadszor, korábbi szakaszokban is módjában volt már az orrom alá dörgölni ezt a nyilatkozatot, amikor õ ezt a fejemre olvassa, akkor a pontosan ellenkezõ értelemben próbálja állandóan a fejemre olvasni, mint ahogy én ezt a nyilatkozatot megtettem.

Unalmas és úgy gondolom, hogy a tisztelt Ház tekintélyéhez nem is méltó, hogy minden alkalommal felálljak és elmondjam, hogy Torgyán képviselõ úr szokása szerint hazudozik, de azért - idõnként - és néha kénytelen vagyok leszögezni, tekintettel arra, hogy ez ebben a Házban - hogy úgy mondjam - úgy látszik, napi gyakorlattá kezd válni. Köszönöm szépen. (Taps)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage