Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Államtitkár asszony jelezte, hogy a módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalunkra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a munkaügyi ellenõrzésrõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2666. számon, a foglalkoztatási bizottság ajánlását T/2666/7. számon kapták kézhez. Surján László elnök úr nincs az ülésteremben, ezért kérdezem, hogy a bizottság kíván-e elõadót állítani a bizottság részérõl? Jelzik a képviselõ urak, hogy nem kívánnak elõadót állítani.

Tisztelt Országgyûlés! Javaslatot teszek a részletes vita szerkezetére. Elõször az ajánlás 1. és 2. számú pontjainak megvitatására kerülhet sor. A 2. számú ponthoz kapcsolódóan javaslom ebben a szakaszban a 6. és a 8., továbbá a 10. és 11. számú pontok megtárgyalását is. A következõ vitaegységet az ajánlás 3. és 4. számú pontjai képezik, ezt követi az 5. számú pont, majd a 7. és 12. számú pontok összevonását javaslom. Végül a 13., 14., 15. és 16. számú pontok összevont vitája következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a részletes vita általam javasolt szakaszolását? Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Megállapítom, hogy a jelen lévõ képviselõk látható többsége az indítványt elfogadta.

Soron következik az ajánlás 1., 2., 6., 8., 10. és 11. számú pontjainak vitája. Az 1. és 2. számú pontok a törvényjavaslat 1. § (4) bekezdése módosítását kezdeményezik, a 2. számú ponthoz kapcsolódóan a 6. és 8., illetõleg a 10. és 11. számú pontok a törvényjavaslattól eltérõ szervezeti, személyi megjelöléseket alkalmaznak. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni? Gyõriványi Sándor úr, Független Kisgazdapárt. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage