Gyõriványi Sándor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. GYÕRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Miniszter Úr! Amikor hosszú idõ óta évrõl évre 30-50 ezernyivel fogy népünk, és ezt a nemzetpusztító rettenetet legvilágosabban a magyar köztisztviselõk közül a tévé által is népszerûsített orvos-genetikus, a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet fõigazgatója nemcsak látja, hanem tudja is, erre azt kell a közvéleményünknek megtudni, hogy éppen õ keveredik olyan bonyolult, erkölcsileg és gazdaságilag is elfogadhatatlan örökbefogadási üzletbe, amely semmivel sem menthetõ.

Amikor hosszú idõk óta demográfiai katasztrófában élõ hazánkban sokan várnak örökbefogadandó gyermekre, és csak bürokratikus tortúra után érhetik el dédelgetett vágyukat, akkor külföldiek valutáért, a hatalomhoz közel állók segítségével ezt a céljukat könnyen megvalósíthatják, mit sem törõdve nemzetünk vészes fogyásával. A csecsemõk kufár exportját ráadásul külföldön leplezik le - ez is szégyenünk -, ahol egy lelkiismeretlen adócsalás ártatlan eszközei voltak.

Megkérdezem a miniszter urat: mit szándékozik tenni ebben a fegyelmileg hozzá tartozó esetben, lesz-e hivatalos következménye az ilyen megbocsáthatatlan és etikátlan köztisztviselõi magatartásnak? Várom válaszát. (Taps az FKGP padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage