Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megadom a szót Balsay István képviselõ úrnak, aki a Fidesz képviselõcsoportjának a szavazatát indokolta volna, de visszalépett.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a többi képviselõcsoportot, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni. (Nincs jelentkezõ.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a személyi javaslat megtárgyalása. A frakcióvezetõk ajánlása alapján a Házszabály 23. § e) pontjának megfelelõen a házbizottság személyi javaslatot terjesztett elõ, H/3184. számon. A házbizottság a számvevõszéki bizottságba dr. Csikai Zsolt lemondása miatt a megüresedett helyre Soós Károly Attila képviselõ urat javasolja.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a személyi javaslattal? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 241 (Általános taps.) igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül Soós Károly Attila urat a számvevõszéki bizottság tagjává megválasztotta. Képviselõtársaim és a magam nevében eredményes munkát kívánok a képviselõ úrnak. (Taps.)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam- és közbiztonságról szóló 1974. évi... (A képviselõk egy része távozik az ülésrõl.)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam- és közbiztonságról szóló 1974. évi 17. törvényerejû rendelet módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az önálló indítványt T/2675. számon, az önkormányzati bizottság ajánlását pedig T/2675/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Lövey László képviselõ úr az MSZP-bõl, akit Medgyasszay László képviselõ úr követ az MDF-bõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage