Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Ha képviselõtársaim ebben a nagy zajban esetleg nem hallották volna, tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy képviselõtársunk nem fogadta el a választ, és megkérem képviselõtársaimat, hogy lehetõleg saját helyükön üljenek és ne sétafikáljanak beszélgetve az Országgyûlés padsoraiban. Nem lehet hallani, tisztelt Országgyûlés, a felszólaló képviselõtársunkat.

Tisztelt Országgyûlés! Képviselõtársunk tehát nem fogadta el a választ. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Tisztelt Országgyûlés! Szabó Miklós képviselõ úr szavazatával együtt - és egyben kérném, hogy gépét kapcsolják be - 163 igen szavazattal, 43 ellenszavazat és 17 tartózkodás mellett az Országgyûlés a választ elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt Balsay István képviselõ úr interpellációját ismertetem, megkérem a képviselõ urat, hogy máskor verselõ hajlamát ne az interpelláció címének megfogalmazásával fejezze ki. Balsay István úr, a Fidesz képviselõje interpellációt nyújtott be a belügyminiszterhez és a 63 pénzügyminiszterhez "Ingó-bingó zöld fûszál, a nyeremény hol kószál?" címmel. (Nevetés.) Képviselõ urat illeti a szó.

(15.00)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage