Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván még valaki szólni a vita e szakaszában? Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az 50. pontban lévõ módosító javaslat vitája.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom. 103

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az 52. pontban szereplõ módosító indítványra.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. Ezért a törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem Kiss Péter munkaügyi miniszter urat, hogy most, vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? Most nem kíván a miniszter úr válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan a jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam- és közbiztonságról szóló 1974. évi 17. törvényerejû rendelet módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést T/2675. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/2675/9. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Most javaslatot teszek a részletes vita szerkezetére. A bizottsági ajánlás mindösszesen nyolc pontból áll, de a 2., 3. és 5. pontot Medgyasszay László képviselõ úr visszavonta.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 1. pontja a törvényjavaslat 1. §-a helyébe lépõ rendelkezésre, illetõleg módosításra tesz javaslatot.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában? Megadom a szót Puha Sándor képviselõ úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage