Kuncze Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknõ! Tisztelt Képviselõtársaim! Tisztelt Képviselõ Úr! Ami a szakszervezet és a magánszemély jelzálogjogi ügyletét illeti, azt gondolom, hogyha a szakszervezet nem tud róla, vagy nincsenek kellõ ismeretei az ügyrõl, akkor majd kivizsgálja, és ha valamilyen problémája van az üggyel kapcsolatban, akkor a szükséges lépéseket meg fogja tenni.

A másik ügynek ehhez semmilyen köze nincs, mint ahogy igaz az az állítása a szakszervezet fõtitkárának, hogy semmilyen kapcsolatba ebben az ügyben õ Wekler Ferenccel semmilyen módon nem került.

(13.40)

Ami meg egyébként a Wekler Ferencre tett megjegyzéseit illeti a képviselõ úrnak, hadd emlékeztessem újra és újra arra, hogy azért egy képviselõ pozícióját nem célszerû állandóan olyan módon felhasználni, hogy különbözõ megalapozatlan kijelentéseket tesz, mert azok az ügyek, amelyekre ön hivatkozott, szerepeltek a Ház elõtt, és ezek az ügyek tisztázódtak. Nem helyes, hogy a képviselõ úr újra és újra már egyszer tisztázott ügyekre hivatkozik, és ilyen módon próbál másokat befeketíteni. Köszönöm a figyelmet. (Általános taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage