Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért- e a törvényjavaslat sürgõs tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 173 igen szavazattal, 64 ellenében, 39 tartózkodással a törvényjavaslat sürgõs tárgyalását elfogadta.

A kormány sürgõs tárgyalást kérve benyújtotta a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 1996. évi pótköltségvetésérõl szóló T/3180. számú törvényjavaslatát. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e a törvényjavaslat sürgõs tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 229 igen szavazattal, 40 ellenében, 4 tartózkodással a törvényjavaslat sürgõs tárgyalását elfogadta.

A kormány kivételes tárgyalást kérve benyújtotta a növényfajták állami elismerésérõl, valamint a vetõmagvak és vegetatív szaporító anyagok elõállításáról és forgalmazásáról szóló törvényjavaslatát T/3167. számon. Megkérdezem Kis Zoltán államtitkár urat, hogy kívánja- e a kivételes eljárást indokolni. Igen, megadom a szót Kis Zoltán államtitkár úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage