Morvai Ferenc Tartalom Elõzõ Következõ

MORVAI FERENC (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Szeretnék reagálni az itt elhangzottakra, ami velem kapcsolatosan történt. Azt hiszem, hogy az én esetem pontosan bebizonyítja a Kisgazdapárt következetes politikáját, (Derültség a kormánypárt padsoraiban.) mert el kell mondjam a Háznak, hogy amikor én a Kisgazdapártnak a frakciójába beléptem, a Torgyán úr nekem kikötötte, hogy vagy otthagyom a vállalatot, vagy képviselõ leszek.

És most tisztelettel elmondom itt mindenkinek, hogy én két éve se vállalattulajdonos, sem igazgatótanács-tag, semmilyen gazdasági tevékenységet nem folytatok. Ez az egyik, amit szeretnék mondani.

A második pedig az, hogy visszautasítom Bauer úrnak azt, hogy én tízmillió forintot adtam volna a Kisgazdapártnak, szeretném, hogyha felkészülne ennek a bebizonyítására, mert pontosan az itt elhangzott kijelentéséért megfelelõ lépéseket fogunk tenni, hogy felelõsségre vonják, hogy felelõtlenül rágalmakat ebben a Házban az egyik képviselõ a másikra ne tehessen. Ennyit szerettem volna mondani. Köszönöm szépen. (Derültség a kormánypártok padsoraiból. Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage