Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 146 igen szavazattal, 45 nem szavazattal, 3 tartózkodással elfogadta az államtitkár úr válaszát.

Tisztelt Országgyûlés! Most visszatérünk az elõzõ interpelláció válaszára, illetve annak elfogadására. Emlékeztetem önöket, hogy dr. Kelemen András képviselõ úr nem fogadta el Kovács László miniszter úr válaszát. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a miniszteri választ 155 igen szavazattal, 45 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Hasznos Miklós úr, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõje interpellációt nyújtott be az igazságügy- miniszterhez, "Hogyan tesz eleget az igazságügyi tárca a jogalkotásról szóló 1987. évi XI. számú törvény 44. §-ában elõírt kötelezettségének?" Megadom a szót dr. Hasznos Miklós képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage