Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a miniszter úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ? Kérem, szavazzanak!

Tisztelt Országgyûlés! Az Országgyûlés határozatképtelen, kérem tisztelt képviselõtársaimat, hogy fáradjanak be a folyosókról! Kérem, hogy a Ház határozatképességét szíveskedjenek megõrizni! Egyben tájékoztatom önöket, hogy a kérdések után szünet nélkül, szünet közbeiktatása nélkül határozathozatalokra kerül sor. Nem tart sokáig, hogyha a határozatképességet biztosítjuk, akkor a határozathozataloknak idõben vége lesz. Igaz, hogyha a határozatképességet nem, akkor is. (Derültség.)

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem, hogy elfogadják-e Kuncze Gábor belügyminiszter úrnak dr. Pusztai Erzsébet képviselõ asszony interpellációjára adott válaszát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a miniszter úr válaszát 151 igen szavazattal, 44 nem szavazattal, 3 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Pancza István úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje interpellációt nyújtott be a népjóléti miniszterhez, "A Csongrád megyei kórház ágyszámcsökkentése" tárgyában.

Megadom a szót Pancza István képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage