Varga István Tartalom Elõzõ Következõ

DR. VARGA ISTVÁN (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyûlés! Tisztelt Frakcióvezetõ Úr! Mindig nagy érdeklõdéssel hallgatom Torgyán József frakcióvezetõ urat, és külön számomra az a legmegindítóbb, hogy a frakcióvezetõ úr szinte minden ülésen részt vesz, és nagyhatású beszédeket mond.

Én sajnos nem tudok ilyen aktivitással részt venni a plenáris üléseken, de valószínûleg most a frakcióvezetõ úr figyelmét elkerülte az, hogy szerzõtársak vagy társszerzõk vagyunk - nem tudom, hogy Ilf- Petrovval éljek-e vagy nem. Tehát én itt a magyar Országgyûlés színe elõtt egyszer napirend elõtti felszólalás keretében foglalkoztam a valóban eléggé el nem ítélhetõ MPC Card Systems és Multipolaris Kft.- vel kapcsolatos dolgok tekintetében, különös figyelemmel a cégbírósági be nem jegyzésre, de foglalkoztam azonnali kérdés keretében az elmúlt héten is.

Tehát én úgy gondolom, hogy ebben a kérdésben, ha nem is a Magyar Demokrata Fórumé az elsõbbség, de ezt a témát mi már megpendítettük, és úgy gondolom, hogy Torgyán frakcióvezetõ úr csak nyomatékosan alá akarta húzni, hogy a Magyar Demokrata Fórum ebbeni álláspontját a Független Kisgazdapárt osztotta.

Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage