Miklós László Tartalom Elõzõ Következõ

MIKLÓS LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Természetesen Pusztai Erzsébet képviselõ asszony arról beszél, amirõl akar, én pusztán arra bátorkodtam a figyelmét felhívni, hogy ez kevésbé hatásos, mint az általános vita, mert kisebb a nézettsége.

(19.30)

De egyébként nyugodtan még 30 percig beszélhet, tehát semmi szín alatt nem kívántam a szemére vetni azt, hogy õ ne szólaljon itt meg. Ahogy gondolja.

De ez esetben viszont kénytelen vagyok azt is elmondani, hogy az az állítása pedig nem igaz, amikor azt mondja, hogy a családi pótlékkal élõ rendszer az nem mást jelent, minthogy a szegények kapnak, az adófizetõ állampolgárok meg nem kapnak, hiszen ezzel az állításával azt cáfolja meg, amit a hozzászólásának az elején mondott, hogy Gyõr- Sopron megyében 99 százaléka az adófizetõ állampolgároknak továbbra is kap családi pótlékot.

Valamelyik nem igaz. De pusztán nem akartam ilyen részleteibe belemenni a hozzászólásának. Természetesen a képviselõ asszonynak joga, hogy azt és olyan terjedelemben beszél a Házban, ahogy õ ezt jónak látja, úgyhogy köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage