Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több hozzászóló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom, és megnyitom az utolsó vitaszakaszt, ami az ajánlás 197. és 198. pontjaira vonatkozik.

Tekintve, hogy hozzászóló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom, és ezzel a részletes vita módosító javaslattal érintett, pontosabban az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vitát lezártam, és ezzel a törvényjavaslat részletes vitáját is lezárom.

(20.50)

Akar László államtitkár úr - gondolom - a késõbbiekben kíván reagálni az elhangzottakra. (Akar László államtitkár úr jelzi, hogy igen.) Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról a jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Sorra kerül a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A mezõgazdasági bizottság? (Dr. Orosz Sándor jelzi, hogy nem kíván elõadót állítani.) Nem kíván elõadót állítani. Kisebbségi vélemény sem hangzik el, egyéb bizottsági vélemények sem lesznek, láthatóan.

Tisztelt Bizottság! (Sic!) Ezek szerint javaslatot teszek a részletes vita szakaszolására, a kialakult gyakorlatnak megfelelõen, a törvény szerkezeti rendjét követve és a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve. Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage