Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Felkérem Csiha Juditot és Fazakas Szabolcsot, írják alá az eskü szövegét! (A miniszterek dr. Trombitás Zoltán jegyzõ közremûködésével aláírják az eskü szövegét.)

Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy Csiha Judit miniszter asszonynak és Fazakas Szabolcs miniszter úrnak az Országgyûlés és a magam nevében eredményes, jó munkát kívánjak! (Általános taps az ülésteremben. Az ülésterem közepén a két újonnan kinevezett miniszter fogadja a gratulációkat.)

Tisztelt Országgyûlés! Megkérem az esküt tett minisztereket, hogy foglalják el helyeiket, mert a következõkben már feladataik lesznek. Csiha Judit miniszter asszonyt is. Tisztelt Országgyûlés! Tudniillik most az azonnali kérdések és válaszok órájára kerül sor.

Torgyán József úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek. Miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladatai ellátása miatt válaszadásra Kuncze Gábor belügyminiszter urat jelölte ki. Megkérdezem képviselõ urat, elfogadja-e a válaszadónak Kuncze Gábor belügyminiszter urat?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage