Szõllõsi Istvánné Tartalom Elõzõ Következõ

SZÖLLÕSI ISTVÁNNÉ (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tekintetbe véve, hogy a mai napon második alkalommal hangzott el egy - a pedagógusok szakszervezetével kapcsolatos - vélemény, egy alkalommal két héttel ezelõtt, a napirend elõtt, sajnos nem volt szerencsém hallani, mert családi ügyeim miatt távol voltam, és egy pedig ma, amely a pedagógusok szakszervezetét - hát finoman szólva is - nem kellõ színben, vagy kívánatos színben tünteti fel. Torgyán József képviselõtársam, frakcióvezetõ úr és mindenki tájékoztatására elmondom, hogy nem kell fáradozni ma már ilyen üggyel, hiszen a pedagógusok szakszervezete nevében megtettem a rendõrségi feljelentést, melynek egy példányát elküldtem az Országos Rendõr- fõkapitányságra, másik példányát elküldtem a veszprém megyei kapitánynak és a harmadik példányát pedig a fõügyész úrnak.

(16.20)

A Pedagógusok Szakszervezete balatonfüredi ingatlana ma is a Pedagógusok Szakszervezete tulajdona. Ezt a tulajdont ugyan jelzáloggal terhelte meg ,és ez az ügy meglehetõsen szövevényes, az azonban ma már teljesen nyilvánvaló, hogy ennek az ingatlannak a megszerzésére különbözõ erõk csalással próbáltak szert tenni.

A jogcím, ami miatt a rendõrségi feljelentést megtettem, tehát csalás, csalással elkövetett egyéb bûncselekmények ismeretlen tettes ellen. Kérem, hogy ezt a tisztelt Ház olyan értelemben fogadja el és vegye tudomásul, mint akinek ezt kénytelen voltam itt elmondani, jóllehet nem tartozik a Házra. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage