Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, hogy a többi frakció közül ki kíván élni a kétperces idõtartamban felszólalás lehetõségével. Egyik frakció sem jelzi, így most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatába veszi-e dr. Dávid Ibolya képviselõtársunk az egészségügyi ellátási kötelezettségrõl és a területi finanszírozási normatívákról szóló 1996. évi LXIII. törvény módosításáról T/3126. számú önálló indítványát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 86 igen szavazattal, 157 nem szavazattal, 28 tartózkodás mellett az elõterjesztést nem vette tárgysorozatába.

Tisztelt Országgyûlés! A mezõgazdasági bizottság, dr. Torgyán József képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, H/2821. számon benyújtott "A külföldiek tulajdonában és használatában lévõ termõföldterület nagysága a Magyar Köztársaság területén" címmel benyújtott önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Független Kisgazdapárt frakciója kérte, hogy a tárgysorozatba-vételrõl az Országgyûlés határozzon. Megadom a szót dr. Torgyán Józsefnek, aki ötperces idõtartamban fejtheti ki álláspontját.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage