Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatába veszi-e dr. Torgyán József képviselõtársunknak "A külföldiek tulajdonában és használatában lévõ termõföldterület nagysága a Magyar Köztársaság területén" címen benyújtott H/2821. számú önálló indítványát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 74 igen szavazattal, 186 nem szavazattal, 28 tartózkodás mellett az elõterjesztést nem vette tárgysorozatába.

Tisztelt Országgyûlés! A mezõgazdasági bizottság dr. Torgyán József képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, H/2822. számon benyújtott "A külföldiek termõföldszerzésének tilalmát megszegõkrõl és a törvényszegés következményeirõl" címmel benyújtott önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította.

A Független Kisgazdapárt frakciója kérte, hogy a tárgysorozatba- vételrõl az Országgyûlés határozzon. Megadom a szót dr. Torgyán Józsefnek, hogy ötperces idõtartamban fejtse ki álláspontját.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage