Póda Jenõ Tartalom Elõzõ Következõ

PÓDA JENÕ (MDF): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Magam is úgy gondolom, ahogy itt önök kifejezik megnyilvánulásaikkal, hogy államtitkár úr nem felelt meg azokra a kérdésekre, amelyeket én feltettem neki. (Derültség, taps az ülésteremben.)

Nem felelt meg arra a kérdésre, hogy Keleti György honvédelmi miniszter barátjának, Gheorghe Tinca védelmi miniszternek fölvetette-e a tömegpusztító terrorrakéták romániai megsemmisítésének kérdését, és igazi bizalomerõsítõ lépésként számíthatunk-e erre a közeljövõben.

(19.40)

Nem felelt meg arra, hogy az elõzetes bejelentési kötelezettséggel történõ gyakorlatok és csapatmozgások kérdésében ez a dokumentum végül is kibúvót jelent az aláíró fél számára, és ezen megfelelõ idézetek, bizonyítékok szerint nem képviselik és nem jelenítik meg a Magyar Köztársaság érdekeit. Szabó Lajos Mátyás képviselõ úr igazán, lírai hozzászólását azzal a záró gondolattal...(Közbeszólás MSZP padsoraiból: Micsoda dolog ez! Hangzavar.)

Tisztelt Elnök Úr! Kérem, utasítsa rendre a magukról megfeledkezett képviselõket! (Közbeszólás: Vezessék ki õket! Romániában van választás gyerekek, nem nálunk.) Elnök Úr! Van-e jogom az általános vitában kétperces...(Közbeszólás kormánypárt padsoraiból: Nincs. Hangzavar.) Tehát Szabó Lajos Mátyás képviselõ úr, amikor azzal fejezte be mondandóját, hogy...

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage