Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a jegyzõ úr által ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet? Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az elsõ vitaszakasz az ajánlás 1-tõl 11-ig terjedõ pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita második szakaszát nyitom meg, az ajánlás 12. és a hozzá kapcsolódó 13., 16., 17., 18., 19., 20., valamint a 14. és 15. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván- e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 21., 22. és 23. pontjai szerint. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 24. pontjában lévõ módosító javaslat alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt, az ajánlás 25., 26. és 27. pontjaiban benyújtott módosító javalatokról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra kerül. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. Megkérdezem Akar László államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván- e válaszolni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage