Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a jegyzõ úr által ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet? Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az 1. vitaszakasz az ajánlás 1. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita 2. vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás második és a hozzákapcsolódó 16., 17., 21., 34. és 44. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A 3. vitaszakasz következik az ajánlás 3. és 4. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 5. pontjában lévõ módosító javaslat alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Soron következik a 6. pont vitája. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 7. pontjában szereplõ módosító javaslatról. Megkérdezem, kíván- e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Soron következik a 7. vitaszakasz az ajánlás 8., 9., 10., 11. és 12. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita következõ szakaszát nyitom meg az ajánlás 13. és 14. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A 9. vitaszakasz következik az ajánlás 15. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 18/1., 18/2. és 18. pontjaiban lévõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a 19. pont vitája. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 20. pontjában szereplõ módosító javaslatról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A soron következõ vitaszakasz az ajánlás 22. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita következõ szakaszát nyitom meg az ajánlás 23. és 24. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

A 15. vitaszakasz következik az ajánlás 25., 26. és 27. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 29. pontjában lévõ módosító javaslat alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Részletes vitánk újabb egysége az ajánlás 28., 30. és 31. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az ajánlás 32. pontjában szereplõ módosító indítvány vitája. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! 19. vitaegységünk az ajánlás 33. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 37., 38., 39., valamint a tartalmilag ehhez kapcsolódó 40., 41., 42., 43. és 45. pontokban benyújtott módosító javaslatokról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem Akar László államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage