Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Az államtitkár úr, illetõleg a pénzügyminiszter úr késõbbiekben kíván a vitában elhangzottakra válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról a jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

(16.40)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egészségügyi természetbeni ellátások finanszírozásának változásával összefüggõ törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/3214. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/3214/12. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ költségvetési és szociális bizottságot, hogy kívánják-e ajánlásukat szóban kiegészíteni? (Nincs jelentkezõ.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! Tekintettel arra, hogy a szociális bizottság módosító javaslatai a benyújtott törvényjavaslat egészét érintik, indítványozom, hogy az Országgyûlés a részletes vitát egy szakaszban folytassa le.

Kérem, hogy az indítványról kézfelemeléssel döntsenek. (Köszönöm.) Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni a részletes vitában? Igen. Megadom a szót Gyõriványi Sándor képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage