Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm Szájer József képviselõ úr felszólalását. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki ebben a témakörben még felszólalni? (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a hitelintézetekrõl és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2842. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/2842/161. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok képviselõit, hogy kívánják-e ajánlásukat szóban kiegészíteni? (Nincs jelentkezõ.) Ilyen jelzés nem érkezik.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására, a kialakult gyakorlatnak megfelelõen, a törvény szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat. Felkérem Trombitás Zoltán jegyzõ képviselõtársamat, hogy ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage