Medgyasszay László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Államtitkár Úr! Amit a kamara jövõ évi költségvetésével kapcsolatban mondott - remélem, meg is valósul -, és ez nagyon pozitív, és ezt köszönöm.

De nagyon örültem volna, hogyha kimondja végre itt egy felelõs kormányzati ember, hogy nem lesz átszervezés az állategészségügy vonatkozásában. Tudniillik teljesen felesleges. Itt arról beszélgetnek, és arról kapok én idõnként információt, hogy mi a legkisebb rossz. Hogy tudjuk úgy átszervezni ezt az állat-egészségügyi - és valóban -, a növény-egészségügyi szolgálatot is, hogy ne sérüljön.

Hát miért van szükség egyáltalán ennek az átszervezésére? És a miniszterelnök úrhoz ugyan nem tettem fel a kérdést, de felhívom a figyelmét itt a jelen lévõ miniszterelnök úrnak - ha majd a jegyzõkönyvet elolvassa, mert most ebben a pillanatban nem figyel -, hogy döntsön õ mint a kormány feje, hogy ezt a kérdést vegyék le a napirendrõl.

Felesleges ezeket a szolgálatokat bolygatni, átszervezni, amikor nagyon jól mûködnek úgy, ahogy eddig mûködtek. Illetve segítsük elõ azt a további szervezõdést, amit az említett törvények elõírnak és számunkra kötelezõvé tesznek. Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok oldalán.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage