Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérem képviselõtársaimat, foglalják el helyüket, határozatképtelen az Országgyûlés, szavazás következne.

Tisztelt Országgyûlés! Ismételten felteszem a kérdést, tekintettel arra, hogy Kövér László képviselõ úr nem fogadta el a választ, tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a miniszter úr válaszát? Kérem, szavazzanak!

Tisztelt Képviselõtársaim! Tisztelettel felhívom a képviselõtársaim figyelmét, hogy az elmúlt két évben szinte minden kedden délután háromnegyed három környékén interpellációs idõszakra kerül sor. Márpedig az interpellációs idõszak határozathozatalokkal is együtt jár. Kérem, szíveskedjenek ebben az idõszakban a Ház határozatképességét biztosítani!

Most ismételten felteszem a kérdést, hogy elfogadja-e a tisztelt Országgyûlés a miniszter úr válaszát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm szépen. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 131 igen szavazattal, 44 nem szavazattal, 18 tartózkodás mellett a miniszter úr válaszát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Morvai Ferenc úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz: "Törvények felett áll-e Szekeres Szabolcs, az ÁV Rt. volt, súlyos szabálytalanságok miatt leváltott vezérigazgatója?" tárgyában. Az interpellációra a miniszterelnök úr megbízásából a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ dr. Csiha Judit privatizációért felelõs miniszter válaszol. Megadom a szót Morvai Ferenc képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage