Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Két kérdésben kell még szavazni a név szerinti szavazás eredményének megállapítása után.

Az ajánlás 22., 48. és 70. pontjában Béki Gabriella és képviselõtársai a törvényjavaslat 26. §-ában a törvény 40. § (2) - (5) bekezdésének elhagyását indítványozzák. Ezzel összefüggésben a törvényjavaslat 6. §-a (3) bekezdésében a törvény 12. § (3) bekezdése e) pontjának, illetve a törvényjavaslat 29. §- ában a törvény 47. §-a (5) bekezdés c) pontjának elhagyását javasolják. Az elõterjesztõ, valamint a gazdasági és szociális bizottság támogatja, az alkotmányügyi és költségvetési nem.

És a tisztelt Országgyûlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 225 igen szavazattal, 84 ellenszavazat és 8 tartózkodás mellett elfogadta.

(18.40)

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem, van- e valakinek mersze vagy tudomása olyan módosító javaslatról (Derültség.), amelyrõl kellett volna szavazni, de nem szavazott az Országgyûlés? Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor, és sor kerül a társasági adóról és osztalékadóról szóló törvényjavaslat módosító javaslatairól szóló határozathozatalra. (Taps.)

(Az elnöki széket dr. Füzessy Tibor, az Országgyûlés alelnöke foglalja el.)

Tisztelt Országgyûlés! A társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényjavaslathoz az elõterjesztést T/3092. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/3092/76., 89. és 91. számokon kapták kézhez képviselõtársaim. Emlékeztetem önöket, hogy a zárszó korábban már összevontan elhangzott.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse azokat a módosító javaslatokat, amelyek nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, illetve amelyet visszavontak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage