Kuncze Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Másodsorban, a képviselõ úr különbözõ alapítványokat emleget, amelyeket bûnözõk támogatnak. Ezt azonban szerencsésebb lenne, ha képviselõ úr elõször bizonyítaná, mielõtt ezt állítja.

Harmadsorban, a szegedi ügyben a rendõrség semmilyen hamis tanút sehová nem küldött, tisztelt képviselõ úr, amint az a sajtóban több alkalommal is már nyilvánvalóvá lett, illetve a bíró kijelentését cáfolták. A bíró, aki ezt mondta, ebben az ügyben tévedett.

A továbbiakban pedig a képviselõ úr a független bíróság munkájával kapcsolatban tett megjegyzéseket, a kormánynak címezve, amellyel kapcsolatban a kormánynak egyébként kompetenciái nincsenek.

Ami ennek az egész kérdésnek a megoldását illeti, én azért nem reagáltam Isépy Tamás képviselõ úr felszólalására, mert azzal a tartalommal és azzal a stílussal, ahogy azt felvezette, egyetértek, és azt olyan módon megvitatható javaslatnak gondolom.

Az a kérdés, képviselõ úr, hogy mirõl szólt az ön felszólalása, milyen valóságtartalma volt az állításainak, vagy pedig tudta-e ön egyáltalán, hogy mit beszél akkor, amikor az iméntieket elõadta. (Taps a kormánypárt padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage